29 Kasım 2010 günü beş genç sektör profesyoneli olarak bir araya gelip oluşturduğumuz comTalks yedi ay gibi kısa bir sürede okurlarının, yani sizlerin desteğiyle epey yol aldı. Arada bir sizlere gelişimimizle ilgili bilgi vermek istiyoruz. İlk bilgilendirme yazısını geçtiğimiz aylarda ekibimizden sevgili Burak Budak yazmıştı.

Geçen süre zarfında comTalks 150‘den fazla içerik üretip okurlarının beğenisine sundu. Bu içeriklerden bir kısmı raporlar ve infograflar, bir kısmı da araştırmalar olarak karşınıza çıktı.

Açılışından bu yana ürettiği içerikle comTalks ekibi toplam 225 yorum ve yönlendirme aldı. Tabi üniversite ziyaretlerimizi de unutmamak gerek. Çok kıymetli öğretim üyesi hocalarımız ve öğrenci arkadaşlarımızın davetlerine icabet etmeye çalıştık.

Ekibimizin bir bölümü dijital pazarlama ve reklam alanlarında uzman isimler olsa da marka bilinirliğini arttırmak için profesyonel planlama yapmadık. Organik büyümeyi gözlemlemek istedik. Geçen süre durmadan içerik üretmekten bizler çok keyif aldık. Siz okurlarımızın yoğun ilgisi ise azmimizi perçinledi.

Bu haftayı kapatırken comTalks’un geçtiğimiz süre zarfında ürettiği verileri bulabileceğiniz bir görsel hazırladık.

Diğer yazar arkadaşlarımın yazılarının kısa bir hatırlatmasıyla haftayı kapatıyorum. İyi haftasonları dilerim!