Hayatın bu hızlı koşuşturmacasında başımız sıkıştığında artık ilk olarak annemizi, en yakın arkadaşımızı ya da sevgilimizi aramıyoruz; elimiz hemen akıllı telefonumuza ya da tabletimize gidiyor ve çözüme en hızlı yoldan ulaşmanın rahatlığıyla hayatın koşuşturmacasına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sizi seveceğinizi düşündüğüm ve günlük hayatta işinize yarayacağına inandığım beş uygulama ile tanıştıracağım.

 

CALM

Yoğun iş hayatında kimi zaman durup nefes almaya ihtiyacımız olduğu zamanlar olmuyor değil. İçinde olduğumuz olumsuzluklardan sıyrılıp, meditasyon ile huzur bulmak ister miydiniz? CALM uygulaması; huzur verici fotoğrafları, dingin müzikleri, Zen öğretisiyle istediğiniz anda huzuru bulmanıza yardımcı oluyor. Apple Store’dan indirebilirsiniz.

SOLAR

Hava her zaman güzel olmayabilir ama bu uygulama öyle! Basit ama ilgi çekici arayüzü ile dikkat çeken Solar, size havanın nasıl olacağını söylüyor. En iyi hava durumu uygulamalarından biri olan Solar’ı Apple Store’dan ve Google Play’den indirebilirsiniz.

 

INSTASIZE

Instagram kullanırken en iyi arkadaşınız olacağına inandığım uygulama. Instasize fotoğrafları yeniden boyutlandırabilmenizi ve çerçeveler eklemenizi sağlıyor. Ayrıca filtreler sayesinde fotoğrafları yeniden renklendirmeniz de mümkün. Apple Store’dan ve Google Play’den indirebilirsiniz.

REDLASER

Alışverişe çıktığınızda tarayıcıya ürünün barkodunu okutup diğer mağazalardaki fiyatlarını görebileceğiniz süper ötesi uygulama. Aynı ürünün başka mağazalardaki fiyatlarını görüp, satın alma kararlarınızı daha kolay verebilirsiniz. Apple Store’dan ve Google Play’den indirebilirsiniz.

 

POCKET 

Gün içinde okumak istediğiniz ama unuttuğunuz yazılar mı oluyor? Pocket’a yükleyerek internete bağlı olmasanız bile dilediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Apple Store’dan ve Google Play’den indirebilirsiniz.