23 Kasım 2010‘da nefes almaya başladı comTalks. Bugün takvimler 22 Nisan 2011‘i gösteriyor ve biz 100. yazımızı çoktan geçtik. Hatta geçtiğimiz günlerde yazarlarımızdan sevgili Burak Budak comTalks ile ilgili bir istatistik yazısı yayınladı. Bu Cuma sizi gündemimizle ilgili biraz bilgilendireceğim.

Öncelikle gerçekleştirmek istediğimiz aylık kahve toplantısı projemiz var. Davet usulü katılım yapılabilecek bu etkinlikte güncel konuları tartışalım, okurlarımız arasındaki iletişimi güçlendirelim istiyoruz. Konsept üzerinde hala çalışıyoruz ve açıkçası yorumlarınıza ihtiyacımız var.

comTalks‘ta alanlarında uzman arkadaşlarımla bir araya gelip sizlere kendimizce kıymetli içerik sunmaya çalıştık . Çekirdek ekibimize sonradan sevgili Uygar Boynudelik katıldı ve kendi perspektifinden bizlere çok kıymetli veriler sundu. Biz ekip olarak okumaktan çok keyif aldık, umarız sizler de almışsınızdır.

Hiçbir ticari beklenti olmaksızın çıktığımız bu yolda ummadığımız halde güzel teklifler de aldık. Kabul edemesek de ekibimizi ve comTalks markasını değerli bulan herkese sonsuz teşekkürler. Ekip olarak kâr amacı gütmeyen bir organizasyon olarak kalmayı tercih edeceğiz.

comTalks’a Deneyimli Bir İsim Daha!

Bu hafta sizlere güzel bir haberim var. Bu haber aynı zamanda comTalks ekibinde bazı değişikliklerin de habercisi sayılabilir. Türkiye’nin en büyük yayın evlerinden biri olan Timaş’ın Pazarlama Yöneticisi Ebubekir Kalkan artık comTalks ekibinin bir parçası. Her Pazar günü bizlerle pazarlama yaklaşımları ve reklamcılıkla ilgili tecrübelerini paylaşacak. Kendisi bu Pazar yazacağı ilk comTalks yazısıyla resmen ekibimize dahil olmuş olacak. Kısacası artık Pazar günleri comTalks’ta Ebubekir Kalkan günleri olacak.

Açılışımızdan bu yana comTalks adıyla şimdiye kadar iki üniversite ve bir dernek ziyareti gerçekleştirdik. Sonuncusu İzmir Ekonomi Üniversitesinde Şapka Takımı ve sevgili Erdal Erdoğdu’nun daveti üzerine İzmir’e yaptığımız ziyaretti.

İzmir Ziyareti:


İzmir’de değerli konuşmacılarla birlikte keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik. Dost Karaahmetli, Çiğdem Özkan, Fatmanur Erdoğan, Ömer Ekinci, Ercüment Büyükşener ve Sevil Mert’in de konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte yapılan sunumların yanı sıra organizasyonda emeği geçen öğrenci arkadaşlarımız ve değerli akademisyenlerimizin de yakın ilgi ve konukseverlikleriyle verimli zaman geçirdik. Sosyal Medya Uygarlığında Pazarlama İletişimi isimli etkinlikte ben comTalks’u temsilen “İnternet Reklamcılığı ve Dijital Farkındalık” başlıklı bir konuşma yaptım.

Bu vesileyle İzmir Ekonomi Üniversitesinden başta Dekan Prof. Dr. Sevda Alankuş ve Halkla İlişkiler – Reklam Bölüm Başkanı  Yrd.Doç.Dr. Ebru UZUNOĞLU olmak üzere organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Bu hafta İzmir ziyaretimizden de bir kare paylaşmak istedim. comTalks olarak önümüzdeki dönemde özellikle üniversite davetlerine katılımımız sürecek.

comTalks’ta bu hafta;