Mobil İstanbul, Ekim ayında “Let’s Talk Mobile” etkinlik serisine başlangıç yapmıştı. Let’s Talk Mobile, mobil uygulama geliştirme süreçleri, uygulamanın pazarlaması, kullanıcı kazanılması, sektördeki fırsatlar gibi çeşitli konularda seminerleri kapsayacak. Konusunun uzmanı değerli kişilerin konuşmacı olacağı ve her ay farklı bir temaya sahip olacak etkinliklerde Kasım ayında mobil uygulamaların pazarlaması konusuna odaklanılıyor.

Mobil Uygulama Pazarlama Yöntemleri

Mobil uygulamanızın başarılı olabilmesi ve istenilen sonuçları verebilmesi için üretim aşamasında doğru teknoloji seçimi, faydalı içerik ve bağlayıcı kullanıcı deneyimi sağlamak çok önemli. Ancak uygulamanızı kimse duymuyorsa ne kadar kaliteli olduğunuzun bir önemi kalmayabilir.

Mobil Istanbul ‘un Kasım ayı semineri, bu zor problemi çözmenize yardımcı olacak bilgiler içeriyor. Kullanıcıların uygulamanızdan haberdar olabilmesi ve indirilebilmesi için faydalı metodlar bu ayki sunumda paylaşılacak. App SEO ( Metinsel Sıralama Etkenleri , Popülarite , Derecelendirme ve Yorumlar ), ASO Araçları ya da startuplar için ürününü pazarlarken neler yapması WOM,Sosyal medya gibi araçları nasıl kullanmaları gerektiği konusunda faydalı bilgiler verilecek.

Etkinlik 21 Kasım Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi Kuluçka Merkezinde gerçekleşecek ve saat 19:00 ‘de başlayacak. Katılmak ve etkinlik detayları için lütfen kayıt olunuz. Mobil Istanbul hakkındaki gelişmeler, konu ile ilgili ay boyunca yapılacak paylaşımlar için lütfen Facebook ve Twitter hesaplarımızı takip edin.

Kayıt İçin: https://mobilistanbulkasim.eventbrite.com/ 

Mobil İstanbul Kasım Konuşmacısı – Aykut ASLANTAŞ

2010 yılında bu yana tüm Dünya’da 104 Ülkede bulunan Google Developer Group’ un Ankara kolunda Search Engine Marketing birim sorumluluğu yapmaktadır. Mini MBA programını en iyi şekilde bitirmiş olup aynı zamanda Kalite Yöneticiliği ve İç Denetçilik uzmanlıklarına da sahiptir.Şu anda Türkiye’nin köklü SEO firmalarından olan SEOZEO Ltd.’de SEO Stratejisti olarak görev yapmaktadır. Ekim 2012 yılından itibaren piyasada olan “SEO & SEM – Küçük Katkılarla Büyük Başarılara” kitabının da yazarıdır

Mobil İstanbul Hakkında

Mobil İstanbul,  internet ve telekomünikasyon sektörleri başta olmak üzere mobil teknolojilerle ilgilenen insanların toplanma, tanışma ve tartışma platformudur.

Mobil İstanbul ‘un amacı teknoloji sektörleri profesyonellerini bir araya getirerek, sanal ya da gerçek etkinlikler ile bu insanlar arasında komünite oluşturabilmek, sektörel konuları tartışabilmek, eğitim ve seminerler ile farkındalık ve bilgi düzeyini arttırabilmek, olası iş birliklerine destek olabilmektir. Mobil İstanbul, farklı segmentlerine farklı etkinlikler sunarak bu ihtiyaçlara cevap vermek istemektedir.

İLETİŞİM

Email: iletisim@mobilistanbul.com
Web: http://www.mobilistanbul.com
Facebook: http://www.facebook.com/mobilistanbul
Twitter: http://www.twitter.com/mobileistanbul
Linkedin: http://www.linkedin.com/company/mobil-istanbul