2 Kasım 2015 günü Crossover‘da Türkiye Genel Müdürü olarak çalışmaya başladım. Şirketin sahip olduğu veriyi analiz ettikçe günümüz teknolojileriyle uzaktan neler başarılabileceğine tanık oldum, tüm dünya uzaktan çalışmanın ne kadar verimli olduğunu tartışırken, 1000’in üzerinde insanın birbirlerini hiç görmeden nasıl organize olup ne tür projeler üzerinde çalıştıklarını heyecanla izledim. Geçen kısa zaman içinde dünya şirketleri için yeteneği bulma ve performansını takip etme işini üstlenen Crossover’ın ne kadar hızlı büyümekte olduğunu gördüm. Gözlemlerimi aktarmaya devam edeceğim.

Bu bağlamda Linkedin Pulse üzerinde 3 yazı yazdım, bu yazılar şöyle;

1- Ofiste Üretken Olunabilir Mi?

Ofiste Üretken Olunabilir Mi?Maaş olarak her ay binlerce lira para ödediğiniz kıymetli insan kaynağının her gün büyük şehir şartlarında 3 ile 4 saat süreyle trafikte kalması, işe gidiş – dönüşle uğraşması ve demotive olması sizce sorun değil mi?

İleri zihin faliyetlerine ve üretkenliklerine para ödediğiniz bu insanların demotive olduklarında şirketinize veya müşterinize faydalarının dramatik şekilde azalacağını hiç düşünmüş müydünüz?…

Yazının devamı için ➜

2- Uzaktan Çalışmak Mümkün Mü?

Uzaktan Çalışmak Mümkün Mü?Uzaktan çalışma son yılların en popüler başlıklarından biri. Yurt içinden ve yurt dışından, her ölçekte pek çok şirket bunu nasıl başarabileceğini araştırıyor ve denemeler yapıyor. Sebepleri çok açık…

Yazının devamı için ➜

3- Yeteneklerin Dünya Haritası

Yeteneklerin Dünya HaritasıGeçtiğimiz günlerde uzaktan çalışma konulu iki yazı yayınladım, bunlardan birinde uzaktan çalışmanın uygulanabilirliği ve zorluklarını sorgularken diğerinde ofis hayatının üretkenliğe etkileri üzerinde durdum.

Dünya uzaktan çalışmayı tartışadursun Crossover dünyada 1000’in üzerinde yeteneği uzaktan çalıştırıyor ve müşteri için performans takibi ve çalışan memnuniyeti süreçlerini üstleniyor. Küresel ölçekte yazılım, mimari, finans ve pazarlama alanlarında en yetenekli %1’in arayışında olan Crossover 1000…

Yazının devamı için ➜